Creatieve renovatie- werkzaamheden in huis en tuin

Creatieve renovatiewerkzaamheden in huis en tuin

Laat je inspireren door de projecten van Klussenbedrijf Elzenga

Sinds onze oprichting in 1999 hebben wij talloze nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden mogen verzorgen. Klussenbedrijf Elzenga werkt niet alleen binnenshuis, maar ook in de tuin of op het terras. Wil je een tuinhuis of pergola laten bouwen? Is je badkamer dringend aan een metamorfose toe? Wij maken het waar, met professioneel advies en duurzame materialen. Bekijk op deze pagina wat Klussenbedrijf Elzenga allemaal voor jou kan betekenen.

Thuis badderen zoals in een echte hammam, of eindeloze zomeravonden creëren door een luxe overkapping. Klussenbedrijf Elzenga uit Arum ziet het als een uitdaging om jouw wensen te realiseren. Deze mensen gingen je al voor…

Laat de zomer langer duren

In de meeste tuinen past wel een pergola of (terras)overkapping. Door een overkapping geniet je langer van de zomer: je kunt in het voorjaar eerder naar buiten en in het najaar blijf je – uit de wind en overdekt – toch net wat langer in de tuin zitten. De variaties zijn eindeloos en er is voor elk budget een passende overkapping. We vertellen je graag meer. 

Bel ons